Οι αντηλιακές μεμβράνες φιλτράρουν την ηλιακή ακτινοβολία, απορρίπτουν τη θερμότητα, προσφέρουν προστασία στο δέρμα και στα μάτια απο την υπεριώδη ακτινοβολία καθώς και σε όλο το εσωτερικό του οχήματος, παρέχουν προστασία απο την θραύση κρυστάλλων αλλά και δίνουν στύλ και υπεραξία στο αυτοκίνητο.

Οι αντηλιακές μεμβράνες τζαμιών ειδικά για την ηλιόλουστη χώρα μας ΔΕΝ αποτελούν πολυτέλεια αλλά ΑΝ’ΑΓΚΗ.

Τι είναι οι μεμβράνες τζαμιών (φιμέ τζάμια);

Είναι ένα αυτοκόλλητο φίλμ που αποτελούνται απο πολαπλές στρώσεις πολυεστέρα οι οποίες διαχειρίζονται την ηλιακή ακτινοβολία, ανάμεσα στις στρώσεις αυτές εμπλουτίζεται η σκουρότητα-απόχρωση της μεμβράνης με διαφορετικές τεχνολογίες. Ανάλογα την τεχνολογία εμπλουτισμού της απόχρωσης έχουμε και τον τύπο της μεμβράνης . Όσο πιο τεχνολογικά προηγμένος είναι ο εμπλουτισμός τόσο πιο καλή είναι και η απόδοση της μεμβράνης.

 

Τρείς βασικές ποιότητες

Οι απλές μεμβράνες είναι η οικονομικότερη σειρά που μπορεί να επιλέξει κανείς. Η σκουρότητά τους προσδίδεται με εμποτισμό χρωστικής ουσίας που απορροφά την ηλιακή ακτινοβολία κατά 99%. Συνήθως βέβαια η εγγύηση τους δεν περιλαμβάνει τον αποχρωματισμό τους, αλλά αυτό εξαρτάται και από τον εκάστοτε κατασκευαστή.

Οι επιμεταλλωμένες μεμβράνες πρόκειται για εμποτισμό βαφής με επίστρωση σωματιδίων μετάλλου, όπως αλουμίνιο, τιτάνιο κ.ά.. Η ύπαρξη μεταλλικών στοιχείων (υβρίδια ουσιαστικά μετάλλου) στη σύσταση τους βελτιώνει όχι μόνο την αντοχή αλλά και την αποτελεσματικότητά τους. Είναι από τις πιο εμπορικές καθώς προσφέρουν μια εξαιρετική σχέση ποιότητας/τιμής .

Οι νανοκεραμικές μεμβράνες δημιουργούνται από τον εμποτισμό μορίων του άνθρακα σε κεραμική επίστρωση. Είναι η κορυφαία επιλογή που μπορεί να επιλέξει ο ενδιαφερόμενος, αφού συνδυάζουν τη μέγιστη αντοχή στον χρόνο με την κορυφαία αποτελεσματικότητα. Παρέχουν δε τη μεγαλύτερη δυνατή θερμική ανάκλαση ακόμα και σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, ενώ εξαλείφουν την ακτινοβολία UV κατά 99%. Είναι επίσης, οι μοναδικές μεμβράνες που μειώνουν την υπέρυθρη ακτινοβολία IR έως 95%, που είναι υπεύθυνη για τη μεταφορά της ζέστης στα ενδότερα του οχήματος.

*Χάρη στην νανοτεχνολογία μπορούμε να βάλουμε ανοιχτόχρωμες πλέον μεμβράνες και να απολαμβάνουμε τα οφέλη από τις κλασικές σκουρόχρωμες.

**Η υπεριώδης ακτινοβολία έχει συνδεθεί με αυξημένο κίνδυνο για καρκίνο του δέρματος και καταρράκτη. Οι αντηλιακές μεμβράνες αυτοκινήτων συνιστώνται από το Ίδρυμα Καρκίνου του Δέρματος, ως μέρος ενός συνολικού προγράμματος φροντίδας του δέρματος.

Μεμβράνες Αυτοκινήτου Τιμές

Μεμβράνες Επιμεταλλωμένες HIGH PERFORMANCE SERIES

Μέγεθος Οχημάτων Τιμές
Smart 80-€
3-ΠΟΡΤΟ Hatchback 100-€
3-ΠΟΡΤΟ Coupe 110-€
4-5-ΠΟΡΤΟ Haspackt – Crossover 110-€
4-5-ΠΟΡΤΟ Sedan – SW 130-€
4-5-ΠΟΡΤΟ SUV XL 140-€
Μπαρμπρίζ 50-€

Μεμβράνες Νανοκεραμικές

Μέγεθος Οχημάτων Τιμές
Smart 120,-€
3-ΠΟΡΤΟ Hatchback 150,-€
3-ΠΟΡΤΟ Coupe 160,-€
4-5-ΠΟΡΤΟ Haspackt – Crossover 170,-€
4-5-ΠΟΡΤΟ Sedan – SW 190-€
4-5-ΠΟΡΤΟ SUV XL- Πολυμορφικά 200-€
Μπαρμπρίζ 80-€
 ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΦΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΕΟ.ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΜΠΡΟΣΘΙΟΥ ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΚΑΙ ΗΛΙΟΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑ ΕΞΤΡΑ.ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΦΠΑ 24%

 

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τι λέει η Ελληνική νομοθεσία για τις μεμβράνες αυτοκινήτου;
Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, επιτρέπεται η τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών, εγκεκριμένες από χώρα μέλος της Ευρωπαικής ‘Ενωσης, στους οπίσθιους από τον οδηγό, υαλοπίνακες και στο πίσω παρμπρίζ του οχήματος ανεξαρτήτως σκουρότητας. Η πιστοποίηση των μεμβρανών πραγματοποιείται, με ειδικά αυτοκόλλητα που τοποθετούνται σε διακριτικό σημείο των τοποθετημένων μεμβρανών και με την υπογραφή του εγκαταστάτη στην συμπλήρωση σχετικού πιστοποιητικού. Στους υαλοπίνακες οδηγού-συνοδηγού, επιτρέπονται οι μεμβράνες με ελάχιστο συντελεστή μετάδοσης φωτός 70%.
Τι πρέπει να προσέξω μετά την εγκατάσταση αντηλιακών μεμβρανών;
Ιδανικά να μην ανοίξουν τα παράθυρα για ένα 24ωρο,καθώς  η έκθεση των τζαμιών στόν ήλιο για 5 ημέρες  είναι απαραίτητη και θα πρέπει να γίνει προσεκτικός καθαρισμός των μεμβρανών την πρώτη βδομάδα της τοποθέτησης.

 

Μπορώ να βάλω αντηλιακή μεμβράνη στο μπροστινό παρμπρίζ του αυτοκινήτου μου;
Ναι,μπορούμε να εφαρμόσουμε μεμβράνη και στο μπροστινό παρμπρίζ. Η νομοθεσία προβλέπει 75% διαπερατότητα φωτός.
  Έχω εργοστασιακά φιμέ τζάμια από την μεσαία κολώνα και πίσω.Χρειάζομαι μεμβράνες σε αυτά τα τζάμια;
Τα εργοστασιακά φιμέ τζάμια,ακριβώς όπως και τα ανοιχτόχρωμα,δεν φιλτράρουν σχεδόν τίποτα.Ούτε παρέχουν κάποια θερμική ανάκλαση.Αντίθετα,όπως όλα τα σκουρόχρωμα υλικά τραβάνε την ζέστη ακόμα πιο πολύ.Συνεπώς η απάντηση είναι πως ΝΑΙ σε αυτά τα τζάμια η ανάγκη για μεμβράνες είναι μεγάλη.
 Οι αντιστάσεις στο πίσω παρμπρίζ δουλεύουν κανονικα;

Ναι,οι αντιστάσεις του πίσω παρμπρίζ δουλεύουν κανονικά όπως και πρίν.

Συνίσταται καθαρισμός με ένα μαλακό πανί εμποτισμένο με νερό,σκέτο ή με κάποιο ήπιο καθαριστικό.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

τηλεφωνικά ή στο facebook για να ζητήσετε μια προσφορά

Διεύθυνση

Εθνικής Αντίστασης 69, Σκύδρα

 

 

Facebook

Top1 Detailing

 

 

Phone

694 798 8 893

 

 

Available Appointments on 15 Μαΐου 2024

  08:30 – 09:001 space available
  09:00 – 09:301 space available